Chairpoint

stoelenspeciaalzaak

Een oud Italiaans spreekwoord stelt dat het leven rond de tafel plaatsvindt. Men beleeft er de goede momenten zoals een huwelijk, een kindje op komst, gezellig samenzijn met vrienden en familie, maar ook de slechte momenten van het leven, verdriet bij een koffietafel. 

Chairpoint wil dit gebeuren de aandacht geven die het verdient, het zo mooi, aangenaam en gezellig mogelijk maken. 

Daarnaast is de Stoel voor designers het meest complexe en bijzonder meubelstuk om te ontwerpen.

Chairpoint heeft de ambitie de stoelenspeciaalzaak met het beste en breedste aanbod stoelen op de markt. Dit zowel op stijlniveau, van hedendaags tot klassiek, als op prijsniveau. 

De collectie stoelen wordt aangevuld met een nauwkeurig geselecteerd assortiment tafels, tapijten en bijzondere objecten. 

Door hoofdzakelijk met Belgische, Italiaanse en Europese merken te werken, ambacht en nieuwe ontwerpers een plaats te geven wil Chairpoint zijn economische visie ondersteunen. Chairpoint wil hiermee de kwaliteit garanderen, ecologische voetafdruk beperken en de lokale en ambachtelijke economie stimuleren.


Odoo CMS - a big picture

Onze showroom in Mechelen 

Internet is een prachtig medium, maar een meubelstuk moet je voelen, aanraken, uitproberen. Daarom hebben we van al onze modellen een exemlaar staan in onze showroom te Mechelen. Kom uitproberen! 

Neem contact op >>